EICON
Advanced Materials BV

Broekstraat 33a
NL-7122 MN Aalten
Niederlande


Tel: +31(0)543-478554
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemingsnummer:
k.v.k. 09168576

 

BTW-Nummer:
BTW / VAT ID No: NL8176.44.015.B01

 

Beperking van aansprakelijkheid:

 

De inhoud van deze website zijn gemaakt met de grootste zorg. De aanbieder geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van de inhoud. Het gebruik van deze website is op eigen risico van de gebruiker. Bijdragen bij naam weerspiegelen de mening van de auteur en niet noodzakelijk de mening van de provider. Het enkele gebruik van deze website creëert geen contractuele relatie tussen de gebruiker en de provider.

 

Externe Links:

 

Deze website bevat links naar andere websites ("externe links"). Deze websites vallen onder de verantwoordelijkheid van de exploitant. De provider heeft de eerste aansluiting van de externe links naar externe inhoud vast te stellen of er sprake is van wettelijke overtredingen. Op het moment geen overtredingen gevonden. De aanbieder heeft geen invloed op de huidige en toekomstige vormgeving en inhoud van de gelinkte pagina's. Het opnemen van externe links betekent niet dat de provider de verwijzing of link de inhoud te bezitten neemt. Een permanente controle van externe links is voor de aanbieder zonder concrete aanwijzingen van wettelijke overtredingen. Met kennis van schendingen, zullen dergelijke externe links onmiddellijk verwijderd.

 

Auteursrecht en naburige rechten:

 

De gepubliceerde informatie op deze website zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht en aanverwante rechten. Elk van de Duitse auteursrecht en aanverwante wetten op het auteursrecht vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de aanbieder of hun respectieve eigenaars. Dit geldt met name voor reproductie, aanpassing, vertaling, opslag, verwerking en reproductie van de inhoud in databases of andere elektronische media en systemen. Inhoud en rechten van derden worden als zodanig gemarkeerd. De ongeoorloofde reproductie of distributie van afzonderlijke inhoud of complete pagina's is niet toegestaan ​​en strafbaar. Alleen de productie van kopieën en downloads voor persoonlijk, prive en niet-commercieel gebruik is toegestaan.

 

De presentatie van deze website in externe frames is alleen toegestaan ​​met schriftelijke toestemming.

 

Privacy:

 

Door het bezoeken van de website van de leverancier informatie over de toegang (datum, tijd bekeken, pagina) worden opgeslagen. Deze gegevens zijn niet persoonlijke gegevens, ze zijn anoniem. Het wordt uitsluitend gebruikt voor statistische doeleinden. Openbaarmaking aan derden voor commerciële of niet-commerciële doeleinden, vindt niet plaats.

 

De provider wijst uitdrukkelijk op dat gegevensoverdracht via het internet (bijvoorbeeld communicatie per e-mail) beveiligingsproblemen en kan niet volledig worden beschermd tegen toegang door derden.

 

Het gebruik van de contactgegevens voor commerciële doeleinden is uitdrukkelijk niet toegestaan, tenzij de aanbieder heeft gegeven schriftelijke toestemming of er al een bedrijf. De aanbieder en alle genoemde personen op deze website verklaart verzetten tegen elk commercieel gebruik en de openbaarmaking van hun gegevens.

 

Bijzondere voorwaarden voor het gebruik:

 

Wat de eerste bijzondere voorwaarden voor individueel gebruik deze site bovengenoemd aantal 4 vertegenwoordiging, is op de juiste momenten. In dit geval, in elk individueel geval, de specifieke voorwaarden voor het gebruik.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programmering en ontwerp:
JdW

 

Quelle: Disclaimer-Muster von JuraForum.de in Kooperation mit der Anwaltssuche vom Experten-Branchenbuch.de.

NL

?>